Schut Wonen

Schut, een zaak in woninginrichting, verkoopt gordijnen, vloeren, behang, maar eigenlijk veel meer dan dat. Door het deskundige interieuradvies verkopen zij meer dan alleen die meters stof, vloer of behang; een waar thuis. Met een verhuizing in zicht moest dit meer benadrukt worden; tevens werd er gezocht naar een naam die beter aansloot bij deze visie.

Marketinge bedacht de naam Studio Mey & Zij. Het ‘Mey’ (de naam van de eigenaar) herbergt het ‘mannelijke’, het vakmanschap van dit bedrijf; al jaren deskundig en kwalitatief in het technische gedeelte van het leggen van vloeren e.d.. In het ‘Zij’ zit ‘het vrouwelijke’; de warmte, de accessoires, de kleurkeuzes; het advies van de binnenhuisarchitecten, welke van uw huis uw thuis maken. Om dit te benadrukken volgt na de naam Studio Mey & Zij de ondertitel ‘waar een huis thuis wordt’. Het logo (ook ontworpen door Marketinge) zie je Studio Mey in een mannelijker lettertype en grijze kleur, &Zij komt terug in een vrolijk lettertype, rondere vormen en een vrouwelijk kleurtje.

Ook in het beeld van het verhuisbericht komt dit idee terug: de illustratie (gemaakt door Eva Poppink; www.littlewhitebunnies.com) op de voorkant laat aan de ene kant de werknemers zien met gereedschap, welke staan voor het vakmanschap en aan de andere kant wordt de loper van behang uitgelegd door één van de interieurarchitecten. En aangezien Schut een nieuwe naam op het raam zet, zie je aan de binnenkant één van de ramen van de nieuwe winkels, gekenmerkt door de leuke markiezen. Als je de markies optrekt zie je de nieuwe naam.

[stag_one_half]
polaroid_01
[/stag_one_half]

[stag_one_half_last]
polaroid_02
[/stag_one_half_last]

[stag_one_half]
polaroid_03
[/stag_one_half]

[stag_one_half_last]
polaroid_04
[/stag_one_half_last]

[stag_one_half]
polaroid_05
[/stag_one_half]

Terug naar overzicht